Oldalak

2017. július 21., péntek

Isten akarata





"Aki adta önmagát a mi bűneinkért hogy kiszabadítson minket e jelenvaló gonosz világból, az Istennek és a mi Atyánknak akarata szerint." Galata 1, 4  

Nem akarja Isten hogy a világ gondolkodása gúzsba kösse a hitünket.

Isten nem akarja, hogy a világ gondolkodása gúzsba kösse a hitünket.



"Mert az Istennek igazsága jelentetik ki az evangeliumban  hitből hitbe, miképpen meg van írva: Az igaz ember pedig hitből él.
Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják." Róma 1, 17-18

Minden hitet megöl a világ hitetlen gondolkodással teli élete. Nekünk, akik hiszünk, minden lehetséges. Persze csak akkor, ha hitünk vezérli a gondolatainkat. A gondolataink vezérlik szavainkat, és az Ige szerint az lesz velünk, amit a beszédünkkel kimondunk. Tehát  a beszéded szerint élsz jóval vagy rosszal. A Galata 1, 4 szerint Isten ki akarja szabadítani gondolatainkat e jelenvaló világ törvényszerűsége alól. De ehhez neked is együtt kell működnöd vele. Ahogyan Péter tette, amikor kérte, hadd járhasson a vízen. Teljes képtelenséget kért. Emberileg lehetetlen dolgot. Mégis sikerült neki, mert kérte; és mert hitte, hogy Jézus megadja neki. És sikerült. Tehát az Ige alapján sikerülni fog, ha kéred, ha gondolataidat a menny lehetőségeihez formálod, és bátran elrugaszkodsz az emberi gondolataidtól. Ekkor beindul a menny, és jön az ötleteivel, te pedig csak kéred, és Isten megcselekszi.
Ilyen a családod helyreállása, a testi gyógyulásod, az állásod, amire régóta vágysz, a kisgyermekre a akit Istentől kértél, a hozzátartozóid megtérése... Nincs akadály. Csak tudd, Isten akarata, hogy kiszabadulj e jelenvaló világ hitetlen gondolkodása alól. Mert hit által minden a tiéd. 

"Jézus pedig monda neki: Ha hiheted azt, minden lehetséges a hívőnek." Márk 9, 23  

"Jézus pedig rájuk tekintvén, monda nekik: Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges." Máté 19, 26  

Ez Jézus gondolkodása. És mostantól ez kell, hogy legyen a te gondolkodásod is!
Ez a cél. Ne nyugodj bele, hogy neked ez nem megy! Rázd le magadról a rád tapadt helytelen gondolatokat, amik nem egyeznek Jézuséval! Rugaszkodj el a realitás talajáról a hit talajára, és meglátod, működik! 
Az utolsó idők jele, hogy egyre több helyen megjelennek az Istenfiak, akik olyanok, mint Jézus és működik az életükben a hit. Legyél te is egy ilyen ember! Légy bátor és sikerülni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése