Oldalak

2017. augusztus 25., péntek

Egy a szükséges dolog




Mi nők sokat fáradozunk. Mindig van mit tennünk, és rengeteg elmaradásunk van. Soha nem unatkozunk, és mindig a legfontosabb dolgot kell választanunk a sok közül. Mindig szükség van ránk, és ha nem, akkor borzalmasan hiányzik. Szeretünk adni, és szeretjük, ha várnak tőlünk. Le tudjuk élni az életünket ilyen nagyon fontos teendők között, de nem ez a legszükségesebb dolog az életünkben.
Hanem az, amikor mindent félre tudunk tenni, mindent leteszünk: a fakanalat, seprűt, papírt, tévét, varrnivalót, videót, barátokat, szórakozást, és szembenézek azzal aki legjobban ismer. Megkérdezem, hogyan tovább? Jól teszem-e a dolgaimat? Meg vagy-e velem elégedve? Mit változtassak magamban? Környezetemen? Jó-e az úticél? Egyszóval engedem beszélni Őt - Jézust -, akinek van véleménye, csak nem mondja el, ha nem hagyok neki időt szólni.

Nem lustaság, nem időpazarlás, ha odaülsz Jézus elé


"Mária nevezetű testvére, ki is Jézus lábainál leülvén, hallgatja vala az ő beszédét. " Lukács 10, 39

Nem lustaság, nem időpazarlás, ha odaülsz Jézus elé.


"Monda neki Jézus: Mártha, Mártha, szorgalmas vagy és sokra igyekezel: De egy a szükséges dolog: és Mária a jobb részt választotta, mely el nem vétetik ő tőle." Lukács 10, 41-42

Jézus értékeli a szorgalmadat, igyekezetedet, de a jobb részt szánja neked. Ülj le, és hallgasd Őt! Megváltoztat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése