Oldalak

2017. május 3., szerda

Légy bátor, és imádkozz


Légy bátor, és imádkozz!

A minap valaki azt mondta: ezért már csak imádkozni tudok...
Csak???  
Hiszen ez a legerőteljesebb dolog, amit tehetek a dolgaimért.. Lázárért csak imádkozott Jézus. És mi lett?  Feltámadt...
Mit érzel, ha imádkozol?
Remélem, nem kötelességből teszed? Remélem, nem a félelmeidet és a lehetetlenségeidet, a bajaidat sorolod fel?
Kérdezhetnéd...Miért, mire való az imádság? Ha engem kérdezel, arra hogy a mennyel kapcsolatba kerülj, és meginduljon az Isten országának jelenléte az életedben. Jézus alig várta hogy kettesben legyen az Atyával.

Lukács 6, 12  "És lőn azokban a napokban, kiméne a hegyre imádkozni, és az éjszakát az Istenhez való imádkozásban tölté el."
Lukács 9, 28  "És lőn e beszédek után mintegy nyolcadnappal, hogy maga mellé vevé Pétert, Jánost és Jakabot, és felméne a hegyre imádkozni."
Máté 14, 23  "És amint elbocsátá a sokaságot, felméne a hegyre, magányosan imádkozni. Mikor pedig beestveledék, egyedül vala ott."
Máté 26, 36  "Akkor elméne Jézus velük egy helyre, amelyet Gecsemánénak hívtak, és monda a tanítványoknak: Üljetek le itt, míg elmegyek és amott imádkozom."

Hitet kell meríteni, a jelenvaló világ nyomását és gondolkodását le kell vetkőzni és át kell állni az értelmünknek arra, hogy

"embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges." (Máté 19, 26)

És ezt csak így tudod elérni, ha ráhangolódsz a mennyre, és engeded, hogy beszéljen hozzád a te dolgaidról, a te helyzetedről. Ha engeded, hogy Ő mondja meg, mi  a megoldás, és nem te mondod meg, hogy mit tegyen Jézus ebben a helyzetben. Légy hálás, magasztald Őt, merülj el a menny jelenlétében, és a dolgaidra jön a megoldás a gondolataidon keresztül! És olyan, amire te  nem is gondoltál volna. Minél több faladatod van, annál többet légy a menny jelenlétében! Ne ezen spórolj! A dolgaid  biztonságosabban és mennyeibben oldódnak meg, ha az imaidődet minőségi módon megtartod.

Légy bátor és imádkozz!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése