Oldalak

2017. november 8., szerda

Az imádság a trónhoz megy





Mikor imádkozunk, tudnunk kell, hogy az az imádság azonnal és rögtön a trónhoz megy. Rögtön a mennybe jut. Isten hallja. Bármit imádkozunk, nagyon gondoljuk át, hogy mit imádkozunk, mit beszélünk. Szabjuk magunkat az imádságainkhoz, higgyük el, hogy amit kértünk, azt megkapjuk, és tudjuk azt, hogy amiért imádkoztunk, az megvan. Megvannak a kéréseink abban a pillanatban, amikor kimondjuk. A menny azon nyomban el kezd dolgozni, hogy neked az meglegyen.

De abban a pillanatban, amikor negatív kijelentést teszel, vagy azt mondod, hogy "Á, ez most már úgysem lesz meg!",  vagy "Imádkoztam, de csak hitben van meg.", elveszítetted a hitedet az imádban, ami a megvalósulástól foszt meg. Hitben van csak meg?!? Mit mondunk ilyenkor ki? Mi az, hogy hitben van csak meg? Az nem egy valóság, az majd egyszer valamikor talán megvalósul, de hát végül is, nem tudhatjuk. Valahogy olyan sorszszerűen gondolkodunk az imáink meghallgattatásáról. Ez a mondat elég rosszul hangzik. Ezt legjobb, ha kiiktatjuk a beszédünkből, mert ha imádkozunk, akkor mit mond az Ige? Hitben van csak meg a kérésed, amikor imádkozol? Én ilyent nem olvastam sehol a Bibliában. Hanem azt mondja, megvannak a kéréseid, amikor imádkozol.

"Mert bizony mondom nektek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, meg lesz neki, amit mondott.Azért mondom nektek: Amit könyörgésetekben kértek, higgyétek, hogy mindazt megnyertétek és meglészen nektek." 
Márk 11, 23-24

"Ha valaki azt mondja ennek a hegynek..."


Tehát a fizikai megvalósulást megelőzi az ima megvalósulásában való hit. Amikor Isten elé járulunk, vagyis imádkozunk, akkor megvannak, létrejönnek a kéréseink. Mit mond ezzel az Úr? Azt, hogy ott rögtön, abban a pillanatban. Fel kell fedeznünk, és máshogy kell gondolkodnunk a pozíciónkról. Itt vagyunk a földön, mintegy deszantosok. Be vagyunk dobva az ellenséges birodalomba E világ fejedelmének birodalmába. A mi birodalmunk, ugye a menny. És amikor imádkozunk, morzézunk, mert az imádság s.o.s., kiáltás segítségért, útmutatásért, vezetésért, erőért, mennyei seregek segítéségéért stb. Tehát azt kell tudnunk, hogy abban a pillanatban, amikor mi kérünk, Ő elkezd dolgozni azon, hogy teljesítse. Ezért vannak az angyalok, ezért van a Szentlélek, és ezért van minden erő, ami megmozgatható, hogy Isten a mi javunkat formálja, megsegítsen, véghez vigye. Sokszor embereknek a viselkedését, gondolatait, döntéseit is befolyásolja azért, hogy amit kértünk Tőle, az megvalósulhasson. És nem tudod, de lehet, hogy pont az ellenséged fogja azt a lehetőséget biztosítani, hogy te amiért imádkoztál, azt megkapjad. Azt mondja az Ige, hogy még az ellenségeinket is jóakaróinkká teszi. Egy dolgot nagyon meg kell tanulni: amikor imádkozol, hinned kell, és tudnod kell, hogy Isten azt megadja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése