Oldalak

2017. április 28., péntek

A Sikeres Nők gondolata




A Sikeres Nők gondolata

A Sikeres Nők gondolata több mint egy éve született meg a szívemben. Nagyon sok feleséggel, anyukával, fiatalasszonnyal, még pártában lévővel és fiatal lánnyal beszélgettem.
Látom és tudom, milyen értékek vannak bennünk, nőkben... és mennyire bátortalanok vagyunk abban, hogy ezek kimunkálódjanak, és felszínre kerüljenek, működni tudjanak. A világi nők sokszor sokkal bátrabbak és eszesebbek a maguk nemében. Nem kellene ennek így lennie. Hiszen mi a mindenható Isten Fiához tartozunk, vele a kőfalon is átugorhatunk, vele sikeresek lehetünk magánéletünkben, házasságunkban, gyermeknevelésünkben, társkérdéseinkben, munkahelyünkön, és a kísértés elleni harcainkban. Igazából a Krisztusban élő nőknek van leginkább lehetőségük a győzelmes élethez. Ez az oldal és az ugyanezt a címet viselő CD sorozat , illetve zsebkönyv sorozat /kapható a Sorsfordító Könyvesboltban/ pontosan ezt a célt szolgálja.
Hitben megerősíteni, magabiztossá tenni és győzelemről győzelemre juttatni a hétköznapjaink harcaiban. Kívánom, hogy ezen üzenetek teljes hitet, gyógyulást, igében való megerősödést hozzanak mindannyiótok életében.

Sok szeretettel:
Kovátsné Hontvári Anna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése