Oldalak

2018. október 12., péntek

Az élet nem áll meg





Milyen csodálatos, hogy az én Atyám mindig munkálkodik, tehát ha Őt követem, én is munkálkodom. Jézus ezt mondta. Akkor bátran mondhatjuk mi is ezt.

De hogyan munkálkodjak? - kérdezhetnéd. - Hol van rám szükség?

Ott ahol vagy.

Például az egyik gyülekezeti testvérem egyszer a munkahelyén meglátott egy hölgyet, akinek az egyik lába nagyon meg volt dagadva. Nagyon fájt neki, és alig tudott járni. Álló munkát végzett eddig, és ez nagyon megterhelte a lábát. Ide is munkavállalási céllal jött, de nem felelt meg. A testvérem tudta, hogy nem fog többé ezzel a hölggyel találkozni. Sürgető érzés volt benne, hogy imádkozzon a hölgy lábáért. De csak telt az idő, és már éppen elbúcsúzott mindenkitől, amikor végül megkérdezte tőle, hogy megengedi-e, hogy imádkozzon érte. Igen, mondta a hölgy. Testvérem kérte, hogy üljön le, és rátette a kezét a lábára, és elkezdett imádkozni. Ott állt a többi munkatársa is. Izgult ugyan, de mivel az Atya sürgetését érezte a lelkében, megtette. Munkálkodott.

Ahogy vége volt az imának, a hölgy azt mondta, hogy elmúlt a fájdalom. Felállt és ugrált, mozgatta a lábát. Majd azt mondta: "Lötyög a cipő a lábamon. Levehetem a cipőmet?" Levette a cipőjét, és teljesen egyforma volt a két lába. Ott rögtön munkálkodott az Atya is!

És a két munkálkodás eredménye egy csodálatos bizonyság Isten szeretetéről.



Ott ahol élsz, dolgozol, a családodban, a munkahelyeden, ott van rád szükség.

Jelenj meg, mint Istennek fia, és munkálkodj az Atyával együtt! 

Légy bátor, és imádkozz! Kérj nagyokat! 

Légy bátor, és szólítsd meg az embereket, mondd el nekik, hogy Isten szereti őket, és segíteni akar! 

Ajánld fel az imádságodat! Az Atya mindig munkálkodik. Indít imára, arra, hogy oda menj emberekhez. 

Munkálkodj te is! 

Légy bátor, mert Jézus a garancia!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése