Oldalak

2018. november 14., szerda

Ő a betegségek ismerője





Csak folytatnám az előző gondolatot, mert bármennyire  is különleges, de tényleg nem kér tőled Jézus semmi nagy dolgot, csak azt, hogy ahol vagy, ahol élsz, ahol megfordulsz, ott munkálkodj Őérte. A lehetőségek veled szembe jönnek, nem kell neked keresgélni, csak észrevenni, és belelépni a helyzetbe.

Tegyél bizonyságot arról, aki Ő, Jézusról. Ki Ő? Ő szabadító, gyógyító, a bűnök megbocsátója. Ha ezt tudod, akkor erről fogsz beszélni. És természetesen a Vele való kapcsolatodat is be kell vetned: ha szükségben lévőben találkozol, kérdezd meg, hogy imádkozhatsz-e érte. Az igazak imádságát meghallgatja az Úr. És téged igazzá tett Isten Jézusért. Tehát imádkozz, kiálts!

Úgy, ahogyan tette ezt egy lány a gyülekezetünkben a egyszer, még régebben. A barátnője látogatta meg, aki külföldről tért haza pár napra, és felkereste a gyülekezetünkbe járó lányt. Kiderült a beszélgetéskor, hogy agydaganata van, ami már harmadszor jelentkezik. Az első kettőt kioperálták az orrán keresztül, de a CT vizsgálat világosan megmutatta, hogy ez most olyan helyen van, ahonnan nem lehet az orrán keresztül műteni, fel kell nyitni a koponyáját és úgy eltávolítani. Éppen eljegyezték és esküvő előtt állt, de mégis az egész beszédéből az volt érezhető, hogy úgy gondolja, hogy meg fog halni. Ez az ő sorsa. A gyülekezetünkbe járó lány azonnal elmondta neki, hogy Jézus gyógyító, és ha szeretné, imádkozik érte. Nem kell drága műtét, mert ez ingyen van, csak válassza Jézust. Sok Igét olvasott fel neki. Egész nap beszélgettek Jézusról, és Igét olvastak. Végül imádkoztak a daganat ellen. Másnap a barátnő visszautazott külföldre, és ott csináltak egy újabb CT-t. Ezután felhívta telefonon a barátnőjét itthon Magyarországon, és visítva kiáltozott a telefonba: "Meggyógyultam! ISTEN meggyógyított!" Azt mondta a CT után az orvosa, hogy eltűnt a daganat, a vérképe teljesen helyreállt, és nem kell műteni. Ujjongott, és azt kérdezte, hova járjon gyülekezetbe ott, ahol él. Zengett a telefon az ujjongástól a vonal mindkét végén.

Így tudod Őt „szolgálni”. Légy bátor, beszélj arról, hogy ki Ő! Jézus ott lesz és cselekszik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése