Oldalak

2018. december 5., szerda

Élj a valóságos adventben!




Amikor problémánk van, vagy egy betegség, vagy valamilyen nehézség előtt állunk, olyan naggyá tudnak felnőni ezek a dolgok, hogy néha úgy érezzük, hogy Isten talán el is hagyott bennünket, nem is hallja, amit mondunk. Úgy érezzük, a problémák teljesen maguk alá gyűrnek. De ez nem így van!


"Íme az Isten sátora az emberekkel van, és velük lakozik, és azok az ő népei lesznek, és maga az Isten lesz velük, az ő Istenük.
És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak. És monda az, aki a királyi széken ül/Jézus/: Íme mindent újjá teszek." 
Jelenések 21, 3-5

Ez a karácsony. Jézus, az Isten sátora velünk van, és azért jött, hogy ne legyen gyász, fájdalom, kiáltás. Ő gyógyítani akar, és elvenni a fájdalmat, a halált. Ez az Ő akarata. Várd a csodát a személyes életedben! Ha megjelenik Krisztus, a felkent, ott elindul az a munka, amiért jött. "Imé jövök az életedbe, és csodát teszek. Mindent újjá teszek." Az advent a várakozás ideje. Várd a csodát, a megjelent Krisztust! Kiálts hozzá a nyomorúság, a nehézség idején! Ez már a hit, amikor tudod, hogy az adott helyzetben Ő segíteni tud, és ezért segítségül hívod.

"Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.
Aki győz, örökségül nyer mindent; és annak Istene leszek, és az fiam lesz nekem." 

Jelenések 21, 6-7

Győzz a hited által a nehézségek és problémák felett, győzz a betegség felett! Győzz a depresszió felett, és tegyél jót a körülötted lévőkkel! Adj mosolyt, segítséget, jó szót, dicséretet, időt, pénzt! És beteljesedik a várakozásod, az advent testet fog ölteni, Jézus megjelenik, és mindent, amit adsz, vissza fogod kapni. Jó mértékkel megnyomottan, csordultig fogják az öledbe tenni.
Élj a valóságos adventben, és merj adni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése